تولید سیر سیاه در ایران 8

«سیر سیاه» اعجاز پائیزی «دلپذیر» صنایع غذایی بهانه

با توجه به قیمت مناسب سیر سیاه بایادی، خرید اینترنتی و ارسال با پست پیشتاز خیلی به صرفه تر از خرید حضوری از برندهای وارداتی است. سیرسیاه بذر جداگونه‌ای از سیر معمولی ندارد در نتیجه می‌توان گفت محصول کشور خاصی نیست. سیرسیاه در واقع همان سیر خام تازه است که با استفاده از حرارت کم و رطوبت مهندسی شده در فرآیندی به نام واکنش میلارد با گذشت زمان تغییر می‌کند. مواد مغذی موجود در سیر سیاه در درمان‌های رویش مجدد مو و جلوگیری از ریزش مو استفاده می‌شود. به خصوص در بیماری کرم حلقوی روده، سیر سیاه راه حل قطعی برای درمان است.

اما در بحث صادرات ، تولید کنندگان در یک رقابت تنگا تنگی قرار گرفته اند (البته فعلا دو سه تولید کننده) تولید کنندگان سیرسیاه ها در ایران رو به افزایش است. یک آنکه بیشتر فروشندگان تولید کننده نیستن و سیر را به صورت فله تهیه و خود را تولید کننده معرفی میکنند تا با بسته بندی خود بفروشند. دوم آنکه تولیدکنندگان معتبر تقریبا تعدادشان ثابت مانده و بقیه تولیدکنندگان به علت سود بیشتر سیر نامرغوب و تقلبی تولید می‌کنند که خواص سیر سیاه اصل را ندارد. این ماده غذایی اساساً سیر سفید تخمیر شده است که محتوای آنتی اکسیدانی آن را افزایش می‌دهد و طعم ملایم‌تر و شیرین‌تری دارد. سیر سیاه به دلیل کاربردهای مختلف در آشپزی و فواید بالقوه برای سلامتی، از جمله خواص ضد التهابی، تقویت کننده سیستم ایمنی و محافظت از قلب، یک محصول غذایی بسیار ارزشمند است. هنگام خرید سیر سیاه، مهم است که به دنبال منابع باکیفیت باشید تا طعم و بافت ثابتی داشته باشید.

۲- فرآیند تخمیر سیر باید با روش های علمی و مطابق تحقیقات انجام شده باشد. زمان تخمیر مناسب برای سیر سیاه حداقل ۴۰ روز است و بهترین دمای تخمیر ۷۰ درجه سانتی گراد. بالا رفتن بیش از حد دما باعث خشک شدن سیر سیاه و سخت شدن جویدن و خوردن آن و همچنین شیرین نشدن آن می شود. کم بودن روزهای تخمیر هم می تواند باعث شود خواص درمانی سیر سیاه کمتر از حالت تخمیر کامل شود.

کسانی که مستعد رفلاکس اسید هستند نیز ممکن است متوجه افزایش علائم شوند، زیرا گاهی اوقات سیر می‌تواند اسفنکتر تحتانی مری را شل کند و به اسید معده اجازه دهد تا بالا برود. بعضی از فرهنگ‌ها هم از سیر سفید و هم از سیر سیاه برای تقویت میل جنسی در مردان استفاده می‌کنند. آنتی‌اکسیدان‌های سیر می‌توانند بر گردش خون، سطح انرژی و دیگر مولفه‌های مهم در فعالیت جنسی اثر بگذارند. می توان آن را چرخ کرده و در سس ها، اسپری ها و مارینادها استفاده کرد، یا برش داد و به سالاد، سوپ و خورشت اضافه کرد. همچنین به خوبی با پنیر، گوشت و غلات جفت می شود و می توان از آن برای طعم دادن به انواع غذاها استفاده کرد.

همچنین ویتامین C و سایر مواد آنتی اکسیدانی با ارزش بالا مانند فلاونوئیدها را تأمین می کند. مانند سیر معمول، یک آنتی بیوتیک طبیعی عالی است که برای پیشگیری و مبارزه با سرماخوردگی و سایر عفونت ها مفید است. این عملکرد کبد را تسهیل می کند، آثار لیپیدها و کلسترول مضر را از بین می برد، که همچنین آن را به یک منبع خوب در برابر آستنی بهار تبدیل می کند. با تسهیل گردش خون، سردردهای ناشی از جریان خون ناکافی را نیز بهبود می بخشد. این یک انرژی دهنده طبیعی خوب در نظر گرفته می شود این می تواند متحد بزرگی در برابر روما، نقرس، آرتروز و فرآیندهای منجر به درد عضلانی باشد.

سیر سیاه برای نخستین بار توسط کره ای‌ها برای مصارف دارویی تولید شد و علاوه بر مصارف دارویی از این محصول درتهیه شکلات و یا نوشابه‌های انرژی زا نیز استفاده می‌شود. اگر امکان فراوری این محصول را در خانه ندارید می توانید با اطمینان کامل از محصول سیرسیاه پروبیوتیک استفاده کنید. سیر سیاه به شما انرژی و نشاط می‌بخشد و ضعف و خستگی را از بین می‌برد. از سیر سیاه می‌توان در تهیه انواع غذاها مانند ایولی، دسرها، وینگرت‌ها، ریزوتو، کلفت‌ها، بیسکویت‌ها و حتی بستنی استفاده کرد. همچنین می‌توانید از سیر سیاه در تهیه انواع سس‌ها، خوراک‌ها و حتی با پنیرها سرو کنید. افزودن سیر سیاه به غذاهای گوشتی مانند استیک یا بلوچیز نیز طعمی خاص و خوشمزه به غذا می‌دهد.

تخمیر سیرهای کهنه و مانده یا در حال خراب شدن برای به دست آوردن سیر سیاه کیفیت محصول را پایین می آورد. از این رو در تمامی احضار نظر‌ها این شرکت خود را مجموعه معرفی می کند. همه کارها در مجموعه لوآ تیمی و با تحقیقات گسترده متخصصین پیش می‌رود. لوآ برای اولین بار در سال 98 با مهندسی معکوس دستگاه های چینی و تطبیق آن با سیر ایرانی توانست سیرسیاهی با کیفیت و ارگانیک را به بازار ارایه کند.

هر گونه کپی‌برداری جزئی یا کلی از مطالب ایطرح بدون کسب مجوز مکتوب ممنوع است. پارس رابین در سال 1387 با هدف ارائه خدمات مشاوره سرمایه گذاری و مشاوره صنعتی به کارآفرینان و سرمایه گذاران تأسیس گردید. ارائه ایده‌های سرمایه گذاری، مطالعه و استراتژی بازار، تدوین طرح‌های توجیهی و امکان سنجی، مشاوره جهت اخذ تسهیلات، تأمین ماشین آلات و اجرای پروژه‌های صنعتی و کشاورزی از جمله فعالیتهایی است که در پارس رابین انجام می‌شوند. در واقع پارس رابین تلاش کرده است تا در همه مراحل مختلف فرآیند سرمایه گذاری از ایده تا اجرا در کنار سرمایه گذاران و کارآفرینان، پشتیبان آنان باشد.

این دستگاه‌ها بر مبنای استاندارد‌های سیر چینی ساخته شده و به صورت صددرصد بر روی همه سیر‌ها جوابگو نیست. بیشتر سیر‌های ایرانی رو به تلخی و سیر‌های اروپایی قهوه ای رنگ می‌شوند که نشان دهنده کامل نشدن فرایند تبدیل است. همان طور که گفتیم این دستگاه‌ها ابعاد و حجم های مختلفی دارد و بر همین اساس قیمت‌های متفاوتی دارند. مثلا برای دستگاه پنج کیلویی شما باید بودجه حدود بیست میلیونی را در نظر بگیرید.

۱- بایادی خود تولید کننده سیر سیاه است و با خرید از بایادی واسطه ها حذف شده و شما می توانید با قیمتی بسیار مناسب سیر سیاه تهیه کنید. بایادی یکی از تولید کنندگان سیر سیاه با کیفیت است که فروش بدون واسطه سیر سیاه را در فروشگاه اینترنتی خود انجام می دهد. در کل، استفاده از سیر سیاه در پخت و پز به غذاها طعم و ارزش افزوده‌ای می‌دهد و می‌تواند تنوع و لذت بیشتری به صنایع آشپزی شما ببخشد.


سیر سیاه را از کجا بخریم
سیر سیاه را چگونه مصرف کنیم
سیر سیاه را چگونه درست کنیم
سیر سیاه رویال
سیر سیاه روغن
سیر سیاه را چگونه نگهداری کنیم
سیر سیاه را چگونه استفاده کنیم
سیر سیاه را چگونه درست میکنند
سیر سیاه رو چجوری بخوریم
سیر سیاه را کی بخوریم